GROUP COURSES

Monday

12:30 - 13:15

Full body 45 min

19:00 - 20:30

Muay Thai

Tuesday

12:30 - 13:15

TRX 45 min

18:30 - 19:30

Kangoo jumps 60 min

19:30 - 20:00

Booty 30 min

Wednesday

12:30 - 13:15

Circuit training 45 min

19:30 - 20:30

Stretching

Thursday

12:30 - 13:00

Booty 30 min

13:00 - 13:30

ABS 30 min

19:00 - 20:30

Muay Thai

Friday

12:30 - 13:15

Circuit training 45 min

17:30 - 18:30

TRX

18:30 - 19:30

Kangoo jumps 60 min

19:30 - 20:00

ABS 30 min

Saturday
Sunday

INDOOR CYCLING

Monday

19:30 - 20:30

INDOOR CYCLING WITH NORI

Tuesday
Wednesday

19:30 - 20:30

INDOOR CYCLING WITH NORI

Thursday
Friday
Saturday
Sunday